Fulhamin managerin paikalta potkut saaneen Rene Meulensteenin mielestä seurajohto painoi paniikkinappulaa antaessaan hänelle potkut. Meulensteenin paikan managerina otti kokenut saksalainen Felix Magath, joka on valmentanut urallaan muunmuassa maineikasta Bayern Müncheniä.

Fulham on sarjassa viimeisenä, kun Valioliigaa on kaksitoista kierrosta pelaamatta. Edellisestä kuudesta ottelusta Fulham on kerännyt ainoastaan yhden pisteen.

– Toimitusjohtaja Alistair Mackintosh soitti minulle, ja kertoi heidän palkanneen Magathin uudeksi manageriksi, Meulensteen kertoi Sky Sportsille.

Meulensteenilla ei ollut hajuakaan tulevista potkuista. Hollantilaisen mukaan hän kävi aikaisemmin viikolla hyvin tuottoisan keskustelun puheenjohtaja Shahid Khanin kanssa.

– Kävimme maanantaina pitkän keskustelun Khanin kanssa. Keskustelimme tarkkaan siitä, miksi Fulham on nykyisessä tilanteessaan, Meulensteen jatkoi.

– Pelasimme erittäin hyvät ottelut Man Unitedia ja Liverpoolia vastaan. Tulokset kuitenkin ratkaisevat. En saanut tarpeeksi aikaa työssäni. Jokainen näki kahdessa edellisessä ottelussa, että olin viemässä Fulhamia oikeaan suuntaan.

– Seurajohdon päätöksessä ei ole mitään järkeä. Voisi kuvitella, että uusi manageri olisi palkattu kolme viikkoa sitten, kun siirtoikkuna oli vielä auki. Silloin uusi manageri olisi voinut tuoda omanlaisia pelaajiaan joukkueeseen. Seura painoi paniikkinappulaa antaessaan minulle potkut.

Lähde: Sky Sports