Eurooppa-liigassa nähtiin todellinen jännitysnäytelmä, kun Tottenham eteni jatkoon kolmen maalin takaa-ajoasemasta. Spurs kaatoi ukrainalaisseura Dnipro Dnipropetrovskin lukemin 3-1. Isäntien suuri sankari oli tärkeät kaksi maalia viimeistellyt togolaiskärki Emmanuel Adebayor. Tottenham kohtaa seuraavalla kierroksella Benfican.

Ottelun alkupuoli mentiin tasaisissa merkeissä. Ensimmäisestä maalista vastasi Dnipro, kun peliä oli 47 minuuttia takana. Ruslan Rotan antoi keskityksen ja Roman Zozulya puski pallon Hugo Llorisin ohitse. Spursin tasoitus syntyi vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Christian Eriksenin vapaapotkusta.

Maalin jälkeen Spurs alkoi hallitsemaan pelitapahtumia. Dnipron tilanne vaikeentui 63. minuutin kohdalla Zozulyan saatua ulosajon puskettuaan Jan Vertonghenia. Hetkeä myöhemmin Tottenham siirtyi johtoon. Eriksenin tarkka syöttö löysi keskustasta Adebayorin, joka laukoi joukkuelleen elintärkeän maalin.

Neljä minuuttia tästä Adebayor viimeisteli illan toisen osumansa vieden Tottenhamin todella lähelle jatkopaikkaa. Vajaamiehinen Dnipro sai vielä yhden hyvän tilaisuuden kavennukseen. Lloris torjui kuitenkin hienosti Yevhen Konoplyankan vapaapotkun. Ottelu päättyi Tottenhamin 3-1-voittoon.