Chelsea-manageri José Mourinho on ilmaissut tyytymättömyytensä Chelsean otteluohjelmaan. Mourinhon miehistö pelasi keskiviikkona Turkissa Mestarien liigan ottelun Galatasarayta vastaan. Chelsea kohtaa jo tänään lauantaina vierasottelussa Fulhamin.

Fulham-manageri Felix Magath on myös huomioinut Chelsean kiireisen otteluohjelman. Hän uskoo Fulhamin hyötyvän Chelsean mahdollisesta väsymyksestä. Mourinho on samaa mieltä Fulham-managerin kanssa.

– Haluan kehua Magathia. Hän oli ensimmäinen, joka sanoi ottelun olevan erilainen, kun ottaa lähtökohdat huomioon, Mourinho kommentoi.

– Pelasimme kaukana vierasottelun keskiviikkona. Sunnuntaina pelaaminen olisi haastavaa, mutta lauantaina pelaaminen tekee ottelusta vielä haastavamman.

– Magath tietää tilanteemme, koska hän on valmentanut korkealla tasolla Euroopassa useita vuosia.

Myös Chelsea-ikoni Frank Lampard ilmaisi mielipiteensä vaikeasta otteluohjelmasta. Mourinhon mielestä otteluohjelmasta päättävien tahojen tulisi kuunnella kokeneiden pelaajien mielipiteitä.

– Lampard on pelannut uskomattoman määrän kausia seurassamme. Lisäksi hän on pelannut yli 100 ottelua Englannin maajoukkueessa. Hän ei normaalisti anna mielipiteitään medialle, tai kerro hänen tunteistaan. Tämän maan päättäjien pitäisi kuunnella, kun hän kertoo tuntemuksistaan.

Lähde: Sky Sports