Lauantaisessa Hullin ja Newcastlen kohtaamisessa nähtiin erikoinen tilanne, jossa Hull-laituri David Meyler ja Newcastle-manageri Alan Pardew ajautuivat tönimään toisiaan sivurajan tuntumassa. Pardew puski päällään Meyleriä, ja Pardew ajettiin katsomon puolelle. Meyler sai tilasteesta keltaisen kortin. Newcastle voitti ottelun 1-4-lukemin.

Pardew oli syvästi pahoillaan heti ottelun jälkeen tapahtuneesta tilanteesta. Newcastle antoi englantilaismanagerille tapahtuneesta virallisen varoituksen sekä 100 000 punnan sakot.

– Newcastle on pettynyt seuran manageri Alan Pardew’n toimintaan lauantaisessa Hull-ottelussa. Hänen käyttäytymistään ei voi hyväksyä, ja emme odota näkevämme tuollaista toimintaa seuran manageriltamme. Surullisinta on se, että tapaus vie kaiken huomion joukkueen hienolta esitykseltä, Newcastlen tiedottessa kerrottiin.

– Valitettavasti uutisotsikot keskittyvät manageriimme, eikä joukkueen hienoon esitykseen. Olemme keskustelleet Alanin kanssa, ja hän pahoitteli syvästi tapahtunutta. Hän hyväksyi seuran antaman virallisen varoituksen sekä 100 000 punnan sakot.

Englannin jalkapalloliitto tutkinee tapauksen erikseen. Luvassa lienee ainakin sakkoja, sekä toimitsijakieltoa.

Pardew on aiheuttanut hämmennystä kentän laidalla jo ennen lauantaista tilannetta. Kaudella 2012-13 Pardew tönäisi linjatuomaria ottelussa Tottenhamia vastaan. Pardew sai tilanteesta 20 000 punnan sakot, sekä kahden ottelun toimitsijakiellon.

Lähde: Sky Sports