John Henry on myöntänyt, että seuran tähtihyökkääjän Luis Suárezin sopimus sisälsi 40 miljoonan punnan arvoisen ulosostosumma. Liverpool-omistajan mukaan seura kieltäytyi kuitenkin myymästä uruguaylaista, vaikka Arsenal teki summan ylittäneen tarjouksen. Henryn mielestä sopimukset eivät merkitse tarpeeksi nykypäivänä.

– Suárez on Valioliigan paras maalintekijä, joka on maailman kovatasoisin sarja. Hänen sopimuksessa oli 40 miljoonan arvoinen ulosostosumma. Yksi kovimmista kilpailijoistamme Arsenal tarjosi meille 40 miljoonaa. Mielestäni sopimukset eivät merkitse enää paljoakaa Englannissa tai koko maailman jalkapallossa.

– Ei ole väliä miten pitkä sopimus pelaajalla. Hän voi silti päättää milloin jättää seuran. Myimme aiemmin Fernando Torresin 50 miljoonalla. Emme halunneet sitä, mutta meidät pakotettiin siihen.

– Koska sopimukset eivät pidä, päätimme ettemme yksinkertaisesti myy pelaajiamme. Minun mielestäni Daniel Sturridge, Raheem Sterling ja Suárez voivat pelata vielä pitkään yhdessä.

Lähde: The Guardian