Fulhamiin tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä siirtyneen John Heitingan mielestä Fulham tarvitsee ihmeen pitääkseen sarjapaikan Valioliigassa. Fulham hävisi lauantaina tärkeässä ottelussa Cardiffille 3-1-lukemin. Paikka auringossa karkasi neljän pisteen päähän.

– On pakko uskoa, että pystymme pitämään sarjapaikan. Uskomme edelleen ihmeeseen, Heitinga kertoi.

– Voimme kerätä vielä 27 pistettä jäljellä olevista otteluista. Pelaamme lisäksi joukkueita vastaan, jotka kamppailevat meidän kanssa samoista sijoista. Sarjapaikan uusiminen on meille, kuin voittaisimme Mestarien liigan. Ei ole mitään väliä, kuinka saavutamme sen. Tärkeintä on saavuttaa se.

Heitingan mielestä Fulhamin suurimmat ongelmat ovat puolustuspäässä. Joukkue on päästänyt 65 maalia 29 ottelussa. Maaliero on miinuksen puolella 36 maalin verran.

– Ei ole vaikeaa nimetä suurinta ongelmakohtaamme. Päästämme aivan liikaa maaleja tällä hetkellä. Joukkueen itseluottamus on täysin hukassa, ja meille tehdään helppoja maaleja.

– Meidän on syytä katsoa peiliin, sillä pelejä on jäljellä enää yhdeksän. Meillä on riittävästi laatua joukkueessa, mutta tarvitsemme myös hieman onnea.

Lähde: Sky Sports