Arsenal on tehnyt jatkosopimukset Santi Cazorlan, Aaron Ramseyn sekä Gedion Zelalemin kanssa. Sopimusten pituuksia ei ole toistaiseksi annettu julkisuuteen.

Cazorla liittyi Arsenalin riveihin elokuussa 2012 espanjalaisesta Malagasta. 29-vuotiaan keskikenttäpelaajan ensimmäinen kausi Arsenalissa oli menestys, sillä Cazorla valittiin Tykkimiesten kauden parhaaksi pelaajaksi. Cazorla pelasi Arsenal-pelaajista eniten otteluita viime kaudella.

23-vuotias Ramsey aloitti kuluvan kauden sensaatiomaisesti. Walesin maajoukkuepelaaja teki 27 ottelussa 13 maalia, ja oli myös alustamassa useita Arsenalin maaleista. Vaikea reisivamma on pitänyt Ramseyn sivussa joulukuusta asti. Ramsey on edustanut Arsenalia jo vuodesta 2008.

Vasta 17-vuotiasta Zelalemia on ylistetty yhdeksi Euroopan kuumimmaksi lupaukseksi. Saksan juniorimaajoukkueiden vakiokasvo pelasi kaikissa Arsenalin harjoitusotteluissa ennen kuluvan kauden alkua. Zelalem teki Arsenal-debyyttinsä virallisessa ottelussa FA Cupin neljännellä kierroksella Coventryä vastaan.

Lähde: Arsenalin verkkosivut