Tottenhamin pelit Eurooppa-liigassa ovat tämän kauden osalta ohi. Spurs venyi vieraissa Benficaa vastaan 2-2-tasapeliin, mutta karsiutui jatkosta yhteismaalein 5-3.

Benfica hallitsi ensimmäistä puoliaikaa. Portugalilaisten avausmaali syntyi 34. minuutin kohdalla, kun Ezequel Garay vei vieraat johtoon. Benfica oli tässä vaiheessa yhteismaaleissa 4-1-johdossa.

Tottenham sai toisen puoliajan lopussa hieman toivoa Nacer Chadlin osuttua kahdesti minuutin sisään. Ottelun lisäajalla Rodrigo Lima ampui kuitenkin rangaistuspotkusta tasoituksen ja hautasi Spursin haaveet jatkopaikasta.

Eurooppa-liiga jatkuu kahden viikon päästä puolivälierillä. Swansean karsiuduttua jo edellisellä kierroksella Valioliiga-seuroja ei tässä vaiheessa enää nähdä. Otteluparit arvotaan perjantaina.