Cardiff-omistaja Vincent Tanin mukaan Crystal Palacen urheilutoimenjohtaja Iain Moody yritti kalastella Cardiffin kokoonpanotietoja ennen seurojen välistä kohtaamista viime viikonloppuna. Crystal Palace voitti ottelun 0-3-lukemin.

Moody työskenteli Cardiffin organisaatiossa alkukaudesta. Tan erotti hänet lokakuussa tehtävistään. Tanin mukaan Moody on käyttänyt epäeettisiä keinoja yrittäessään saada tietoja Cardiffin avauskokoonpanosta. Moody oli saanut kontakteiltaan tietoja kokoonpanosta, mutta hän sai käsiinsä väärän avauskokoonpanon.

Cardiff on ottanut yhteyttä Valioliigan toimitusjohtaja Richard Scudamoreen asiaan liittyen. Valioliiga vahvisti yhteydenoton, mutta walesilaisseuran on tehtävä asiasta virallinen valitus.

Crystal Palace värväsi Moodyn muutamia viikkoja sen jälkeen, kun Tan oli antanut potkut hänelle. Tan palkkasi Moodyn tilalle 23-vuotiaan Alisher Apsalyamovin. Apsalyamovilla ei ollut aikaisempaa kokemusta jalkapallosta.

Cardiffin asema Valioliigassa on tukala. Joukkue on kuuden pisteen päässä Norwichista, joka on ensimmäisellä säilyjän paikalla. Otteluita on jäljellä viisi.

Lähde: The Guardian