Evertonin Mestarien liigahaaveet kokivat kovan kolauksen joukkueen hävittyä kotikentällään nousijaseura Crystal Palacelle niukin 2-3-lukemin. Vierailijoilla maalinteossa onnistuivat Jason Puncheon, Scott Dann ja Cameron Jerome. Evertonin osumista vastasivat Steven Naismith ja Kevin Mirallas.

Myös keskiviikon toisessa ottelussa nähtiin yllätys, kun Sunderland taisteli tasapeliin Manchester Cityn vieraana. 2-2-lukemiin päättyneen pelin sankari oli vierailijoiden molemmat maalit viimeistellyt Connor Wickham. Cityllä osuivat Fernandinho ja Samir Nasri.

Cityn mestaruustaistelu muuttui tasapelin myötä entistä hankalammaksi. Joukkue on nyt kuusi pistettä Liverpoolia perässä. Everton puolestaan taistelee Arsenalin kanssa viimeisestä Mestarien liigapaikasta. Tykkimiehet johtavat Toffeesia yhdellä pisteellä.