Swansea on nimennyt vastuuvalmentajansa Garry Monkin uudeksi managerikseen kolmen vuoden mittaisella sopimuksella. 35-vuotias entinen puolustaja astui päävalmentajan rooliin helmikuussa Michael Laudrupin saatua potkut seurasta.

Monk saa tuekseen nykyisen apuvalmentajansa Josep Clotetin. Swansean omistaja Huw Jenkins perusteli englantilaisen valintaa seuran omilla verkkosivuilla julkaisemassaan lausunnossa.

– Olemme tyytyväisiä voidessame nimetä Garry Monkin seuran uudeksi manageriksi. Mietimme valintaa pitkään, koska se oli seuran kannalta niin tärkeä. Mielestämme nyt on kuitenkin oikea aika tarjota Garrylle pysyvää pestiä.

– Tulimme siihen tulokseen, että meidän on palattava alkupisteeseen ja tuoda takaisin ne asiat jotka johtivat seuramme menestykseen. Garry edustaa kaikkia arvoja, joita arvostamme. Olemme kaikki vaikuttuneet hänen työmoraalistaan ja sitoutumisesta seuraan.

Swansea on tällä hetkellä sarjataulukossa 13. sijalla, kun Valioliigaa on yksi kierros jäljellä. Walesilaiset ovat varmistaneet sarjapaikkansa.

Lähde: The Guardian