Cardiffin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjaer paljasti, että Real Valladolidin hyökkääjä Javi Guerra siirtyy tulevaksi kaudeksi Cardiffiin. Siirto on varma, vaikka Cardiff putosi päättyneellä kaudella Valioliigasta Mestaruussarjaan. Siirtosummaa Cardiffin ei tarvitse maksaa, sillä 31-vuotiaan Guerran sopimus Valladolidin kanssa päättyy tähän kauteen.

– Hän siirtyy meille, kyllä. Sopimus on vedenpitävä ja kaikki paperit on allekirjoitettu, Solskjaer sanoi Wales Onlinelle.

– Hänen on vielä läpäistävä lääkärintarkastus. Hän hoitaa sen tässä kuussa, kunhan Espanjan liiga päättyy.

Vaikka Valladolid on La Ligassa toiseksi viimeisenä, Guerra on hoitanut oman leiviskänsä, sillä kaikki kilpailut huomioiden 38 ottelussa on syntynyt 16 maalia. 15 liigamaalia oikeuttaa La Ligan maalipörssissä kahdeksanteen sijaan.

Cardiffissa Guerra taistelee peliajasta lähtökohtaisesti Fraizer Campbellin, Kenwyne Jonesin ja Craig Bellamyn kanssa. Bellamyn sopimus tosin päättyy kesäkuussa, joten hänen jatkonsa ei ole varma.