Belgian maajoukkueen päävalmentaja Marc Wilmots on nimennyt alustavan 24 pelaajan ryhmän Brasilian MM-kisoihin. Lisäksi Wilmots nimesi kuusi varasijalla olevaa pelaajaa.

Valioliigasta 24 pelaajan ryhmään nimettiin peräti 11 pelaajaa. Kirkkaimpina tähtinä Valioliigasta Belgian ryhmässä loistavat Man Cityn Vincent Kompany, Tottenhamin Jan Vertonghen, Chelsean Eden Hazard sekä Man Unitedin Adnan Januzaj.

Belgian on ennakoitu olevan MM-kisojen musta hevonen, joka voi edetä kisoissa todella pitkälle. Belgia suoriutui karsinnoista tappioitta MM-kisoihin.

Belgian alustava MM-ryhmä

Maalivahdit: Thibaut Courtois (Atlético Madrid/Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool), Koen Casteels (Hoffenheim), Silvio Proto (Anderlecht)

Puolustajat: Toby Alderweireld (Atlético Madrid), Anthony Vanden Borre (Anderlecht), Laurent Ciman (Standard Liege), Vincent Kompany (Manchester City), Daniel Van Buyten (Bayern München), Thomas Vermaelen (Arsenal), Nicolas Lombaerts (Zenit), Jan Vertonghen (Tottenham)

Keskikenttäpelaajat: Axel Witsel (Zenit), Steven Defour (Porto), Marouane Fellaini (Manchester United), Moussa Dembele (Tottenham), Nacer Chadli (Tottenham), Kevin De Bruyne (Wolfsburg), Adnan Januzaj (Manchester United)

Hyökkääjät: Romelu Lukaku (Everton), Divock Origi (Lille), Eden Hazard (Chelsea), Dries Mertens (Napoli), Kevin Mirallas (Everton)

Varasijalla: Sebastien Pocognoli (Hannover), Jelle van Damme (Standard Liege), Guillaume Gillet (Anderlecht), Radja Nainggolan (AS Roma), Thorgan Hazard (Zulte Waregem/Chelsea), Michy Batshuayi (Standard Liege)