Derby ja QPR kohtasivat Wembleyllä Mestaruussarjan nousukarsintojen finaalissa. Dramaattisten vaiheiden jälkeen QPR nipisti 1-0-voiton ja nousee ensi kaudeksi Valioliigaan.

Ensimmäisellä puoliajalla Derby piti palloa ja QPR iski vastaan. Vaarallisin paikka siunaantui Derbylle, kun Jamie Wardin lähettämä vapaapotku oli painua QPR-maalin takanurkkaan. Robert Greenin reaktiotorjunta pelasti Ärrät takaiskulta. Puoliajalle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisen puoliajan alussa QPR:n Charlie Austinilla oli hyvä paikka iskeä joukkueensa johtoon, mutta laukaus rangaistusalueella epäonnistui. Pelin käännekohta tapahtui 59. peliminuutilla, kun QPR:n Gary O’Neil ajettiin suoralla punaisella kortilla ulos kentältä. Johnny Russell oli karkaamassa läpiajoon ja O’Neil kaatoi hänet vieden Derbyltä selkeän maalintekotilanteen.

Derby painosti pelatessaan miehen ylivoimalla, mutta Green torjui vähäiset todelliset tekopaikat. Ja sitten pamahti toisessa päässä. Ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla QPR:n Bobby Zamora sai pallon rangaistusalueella, eikä erehtynyt.

Yli puoli tuntia miehen alivoimalla pelannut QPR kesti Derbyn painostuksen ja nousee Valioliigaan vuoden tauon jälkeen.