Hyökkääjä David Bentley on päättänyt ripustaa nappulakengät naulaan 29-vuotiaana. Bentleyn edellisestä ottelusta on aikaa yli vuosi. Hyökkääjän sopimus päättyi Tottenhamin kanssa kauden 2012-13 päätteeksi.

Bentleyn ura alkoi teini-ikäisenä Arsenalissa, josta hän käväisi lainasopimuksilla Norwichissa ja Blackburnissa. Lainapesti Blackburnissa poiki Bentleylle pysyvän siirron seuraan, jossa hän teki ensimmäisessä ottelussaan hattutempun.

Vuonna 2008 Tottenham osti Bentleyn 18 miljoonan euron kaupassa. Ottelut Spursissa jäivät vähiin ja Bentley vietti aikaa lainasopimuksilla Birminghamissa, West Hamissa ja FC Rostovissa ennen paluutaan Blackburniin, jossa hän pelasi uransa viimeisen ottelun.

Otteluita seurajoukkueissa Bentleylle kertyi 266. Maajoukkuetasolla hän edusti jokaista Englannin nuorisomaajoukkuetta alle 15-vuotiaiden maajoukkueesta ylöspäin. Miesten maajoukkueessa Bentley esiintyi seitsemän kertaa.

– Nautin jokaisesta pelaamastani minuutista. En halua silti roikkua mukana ainoastaan rahan takia, sillä perheeni joutuisi olemaan paikassa, jossa he eivät halua olla. Elämä on liian lyhyt tehdäkseni niin, Bentley kommentoi Sky Sportsin haastattelussa.

– Kadotin rakkauteni lajia kohtaan. Minulla oli hieman vaikeita aikoja Tottenhamissa. On ehkä hieman aikaista lopettaa ura, mutta tilanne on nyt tämä.