Manchester Unitedin Wayne Rooney on pyytänyt anteeksi Englannin kannattajilta maan heikosta menestyksestä Brasilian MM-turnauksesta. Three Lions hävisi kaksi ensimmäistä D-lohkon otteluaan Italialle ja Uruguaylle ja karsiutuu pudotuspeleistä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1958.

– Olen järkyttynyt siitä, että putosimme MM-turnauksesta. Uskoimme jokaisessa ottelussa itseemme, mutta tällä kertaa se ei valitettavasti toiminut. Pyydän anteeksi kaikilta tänne matkustaneilta ja kotona olevilta kannattajilta, ettemme pystyneet parempaan, Rooney kirjoitti Facebook-sivullaan.

28-vuotias Rooney viimeisteli kautta aikojen ensimmäisen MM-maalinsa joukkueen edellisessä ottelussa Uruguayta vastaan. Englannin putoamisen varmisti Costa Rican voitto Italiasta. Saksan maajoukkueen entinen kapteeni Michael Ballack ilmaisi tukensa Rooneylle.

– Minusta ainoa pelaaja, joka onnistui oli Rooney. Hän on ainoa, joka voi haavoittaa vastustajia sekä ainoa maailmanluokan pelaaja joukkueessa. Tuntuu hullulta, että jotkut ihmiset haluavat pudottaa hänet kokoonpanosta, Ballack puolusti The Timesille.

Lähde: The Guardian