West Ham on liittynyt kilpajuoksuun Dnipro-laituri Yevhen Konoplyankan allekirjoituksesta. Sky Sportsin lähteiden mukaan Hammers on tehnyt Ukrainan maajoukkuepelaajasta 14,5 miljoonan euron tarjouksen.

Liverpool oli vahvasti kiinnostunut Konoplyankasta tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta siirto kariutui siirtoikkunan sulkeuduttua ennen sopimuksen syntymistä. Myös Tottenham sekä Manchester United on osoittanut kiinnostusta 24-vuotiaasta laiturista.

Konoplyankalla uskotaan olevan West Hamin tarjouksen mukainen 14,5 miljoonan euron ulosostopykälä sopimuksessaan. Huhujen mukaan laituri ei haluaisi siirtyä brittikentille pelaamaan.

West Ham on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla tavoitellessaan ensi kaudella Valioliigassa sijoitusta kymmenen parhaan joukossa. Hammers on värvännyt kesän siirtoikkunan aikana jo Mauro Záraten ja Cheikhou Kouyatén. Konoplyankan allekirjoitus sopimuspaperiin vahvistaisi huomattavasti Hammers-johdon asettamien tavoitteiden saavuttamista.