West Bromwich Albion on suorittanut kesän neljännen hankintansa. Hannoverin Sébastien Pocognoli siirtyy Baggiesiin kolmivuotisella sopimuksella. 26-vuotiaan Belgian maajoukkueen puolustajan siirtosumma ei ole tiedossa.

– Pocognoli on kokenut vasen puolustaja, joka on pelannut korkealla tasolla jo monen vuoden ajan. Päästyään Belgian alustavaan MM-joukkueeseen, hän missasi Brasilian turnauksen vain loppukauden vähäisten pelien vuoksi. Pocognoli liittyi Albioniin todistaakseen taitonsa ja palatakseen maajoukkuerinkiin, Baggies-manageri Alan Irvine kertoi seuran omilla verkkosivuilla.

Pocognoli saapui viime kesänä Hannoveriin. Puolustaja on edustanut aiemmin Genkiä, AZ Alkmaaria ja Standard Liegeä.

Pocognoli on pelannut yhteensä 12 ottelua Belgian maajoukkueessa. Laitapuolustaja sivuutettiin MM-turnauksesta loppukauden loukkaantumisten vuoksi.

Lähteet: Sky Sports, West Bromwichin verkkosivut