Tottenhamin Amerikan kiertue käynnistyi maalijuhlilla, kun joukkue kohtasi MLS-seura Seattle Soundersin yhdysvaltalaisten kotikentällä. Soundersien riveissä pelasivat muun muassa Usan MM-joukkueesta tuttu kaksikko Clint Dempsey ja DeAndre Yedlin.

Spurs sai ottelulle hyvän alun, kun Lewis Holtby vei joukkueensa johtoon vain 10 minuutin pelin jälkeen. Gonzalo Pineda tasoitti parikymmentä minuuttia myöhemmin rangaistuspotkusta lukemat 1-1:een.

Toisen puoliajan alussa oli Osvaldo Alonson vuoro osua ja Seattle johti 2-1. 54. minuutilla oli Spursin vuoro tasoittaa rangaistuspotkusta. Pilkun laukoi sisään Roberto Soldado.

78. minuutin kohdalla Seattle oli jälleen kiinni voitossa, kun vaihtomies Tristan Bowenin laukaus ohitti Brad Friedelin. Hetkeä myöhemmin Iago Falgue tälläsi kuitenkin rangaistuspotkusta Tottenhamin jo toista kertaa tasoihin. Falguen maali jäi kamppailun viimeiseksi ja ottelu päättyi 3-3-lukemiin.

Spursin harjoituskausi jatkuu torstaina Kanadassa, jolloin vastaan asettuu Jermain Defoen edustama Toronto FC.