Swansea on kokenut takaiskun kolme viikkoa ennen uuden Valioliiga-kauden alkua. Marvin Emnes ja Leon Britton missaavat molemmat kauden alun polviongelmien vuoksi. Swansea ilmoitti kaksikon loukkaantumisista seura omilla verkkosivuilla.

Brittonin polvessa on paha ruhjevamma. Emnes taas kärsii rustovammasta. Molemmat pelaajat menevät kahden viikon sisällä uusiin kuvauksiin, saadakseen tarkan arvion vahingosta.

Swansea avaa Valioliiga-kautensa 16. päivä elokuuta vieraissa Manchester Unitedia vastaan.

Toimittajan sana

Brittonin loukkaantumisen myötä Swansean ryhmityksestä puuttuu tärkeä pelintekijä. Monikäyttöinen keskikenttäpelaaja pystyy pelaamaan puolustavan roolin lisäksi myös hyökkäävämpänä syöttelijänä. Jonathan de Guzmanin lainan päädyttyä keskikentän pohjalle ei löydy Brittonia lukuunottamatta montaakaan vaihtoehtoa. Englantilaisen korvannee pelintekijän roolissa Sung-Yong Ki.

Emnes teki onnistuneen lainan jälkeen pysyvän sopimuksen Swansean kanssa. Hollantilaisen loukkaantuminen ei vaikuta merkittävästi walesilaisseuran peliin, sillä Bafetimbi Gomis ja Wilfried Bony ovat tärkeämmässä roolissa joukkueen hyökkäyskuvioissa. Eniten loukkaantumisesta koituu haittaa itse Emnesille, joka ei voi valmistautua nyt millään tavalla tulevaan kauteen.