Hullin europelit jatkuivat tänään Eurooppa-liigan kolmannen kierroksen toisella osaottelulla FK AS Trenciniä vastaan. Slovakialaisseura sai loistoalun, kun Tomas Malec vei vierailijat 0-1-johtoon jo ottelun toisella peliminuutilla. Ahmed Elmohamady laukoi Hullin tasoihin 27. minuutilla. Tauolle mentiin 1-1-tasatilanteessa.

Toisella puoliajalla Hull otti pelin hallintaansa, mutta helpottavaa ratkaisumaalia saatiin odottaa ottelun loppuhetkille saakka. Tigersien jännitys päättyi lopulta 80. minuutilla, Sone Alukon viimeisteltyä ottelun voittomaalin. Hull voitti ottelun lukemin 2-1 ja eteni Eurooppa-liigan playoff-kierrokselle.

Hullin seuraavan kierroksen vastustaja selviää huomenna.

Toimittajan sana

Hull on kahden ottelun päässä paikasta Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Parannettavaa Tigersilla kuitenkin jäi, sillä joukkue oli Trencin-sarjassa yllättävänkin kovissa vaikeuksissa ja karsiutuminenkin liippasi läheltä. Nyt on vain toivottava, että arpaonni suosii Hullia ja joukkue saa huomenna itselleen suotuisan vastustajan.