Aston Villa on suorittanut kesän neljännen hankintansa. Valencian laitapuolustaja Aly Cissokho siirtyy Villainsien paitaan neljän vuoden mittaisella sopimuksella. Villa ei paljastanut 26-vuotiaan ranskalaisen siirtosummaa.

– Pelasin Villa Parkilla ensimmäisen Valioliiga-otteluni ja nyt vuotta myöhemmin puen joukkueen paidan päälleni. Muistan kaiken kyseisestä ottelusta. Pelikenttä, stadion ja kannattajat olivat kaikki täydellisiä.

– Aston Villan joukkue on laadukas. Meiltä löytyy lahjakkaita pelaajia, kuten Joe Cole, Christian Benteke, Gabriel Agbonlahor ja Kieran Richardson. Nämä pelaajat tuovat myös kokemusta joukkueeseemme. Sekoitus nuoruutta ja kokemusta on todella hyvä yhdistelmä.

Cissokho vietti viime kauden lainalla Liverpoolissa. Ranskalainen pelasi 19 ottelua Reds-paidassa.

Lähde: Aston Villan verkkosivut

Toimittajan sana

Antonio Lunan ja Ryan Bertrandin lähdettyä lainalle muihin seuroihin oli selvää, että Villa hankkisi uuden laitapuolustajan. Cissokhon tulo antaa Villalle lisää vaihtoehtoja vasemmalle laidalle. Valmiiksi Villalta löytyy kyseiselle pelipaikalle Kieran Richardson, Joe Bennett ja Enda Stevens. Heistä avauskokoonpanon paikasta nopean Cissokhon kanssa kilpailee Richardson.