Lauantain viimeisessä ottelussa Arsenal nappasi täyden pistepotin Crystal Palacesta. Tykkimiesten uusista hankinnoista Mathieu Débuchy ja Alexis Sánchez debytoivat ottelussa. Palacen leiristä ensimmäiset pelinsä seurassa pelasivat Brede Hangeland ja Fraizer Campbell.

Ottelu käynnistyi tasaisesti isäntien pitäessä enemmän palloa. Avausmaalista vastasi Palace, kun peliä oli 35 minuuttia takana. Jason Puncheon antoi keskityksen kulmapotkusta, jonka Hangeland puski voimalla Wojciech Szczesnyn taakse. Arsenal tasoitti ensimmäisen puoliajan lisäajalla, Laurent Koscielnyn jatkettua päällään Sánchezin keskityksen Eaglesien maaliverkkoon.

Ottelun käännekohta nähtiin 89. minuutilla, kun Palacen Puncheon ajettiin toisen varoituksensa seurauksena ulos kentältä. Arsenalin voittomaali syntyi vain kaksi minuuttia myöhemmin. Julian Speroni torjui Débuchyn laukauksen eteensä Aaron Ramseylle, joka naulasi loppulukemiksi 2-1 isäntien eduksi.

Toimittajan sana

Managerinsa Tony Pulisin jättämä Palace taisteli paremmin kuin moni olisi osannut ennakkoon odottaa. Ilman Puncheonin viimeisten minuuttien ulosajoa Eaglesillä saattaisi olla nyt piste taskussaan. Vaikka Palace jäi nyt tyhjin käsin, hyvä peliesitys antaa joukkueelle rutkasti itseluottamusta seuraavaan otteluunsa kotikentällään West Hamia vastaan.