West Bromwich on suorittanut seuraavan liikkeensä kesän siirtomarkkinoilla. Kreikan maajoukkueesta tuttu Celticin Georgios Samaras liittyy Baggies-paitaan vapaana pelaajana. 29-vuotiaan hyökkääjän sopimus on kaksivuotinen.

– Olemme hankkineet kokeneen pelaajan. Samaras on pelannut Mestarien liigassa, useissa EM-turnauksissa ja MM-kisoissa, minkä lisäksi Neil Lennonin kaltaisten ihmisten palaute hänestä on ollut positiivista, Baggies-manageri Alan Irvine kommentoi uutta hankintaansa.

Samaras ratkaisi kesäkuussa Kreikan historian ensimmäisen jatkopaikan Brasilian MM-turnauksessa. Seuratasolla hyökkääjä on edustanut Celticin lisäksi Manchester Cityä ja Heerenveeniä. Samaras ei pelaa vielä tänään Southamptonia vastaan.

Lähteet: BBC, West Bromwichin verkkosivut

Toimittajan sana

Samarasin tulo antaa West Bromwichille kokeneemman vaihtoehdon hyökkäykseen Brown Ideyen, Saido Berahinon ja Victor Anicheben rinnalle. Maalinteon osalta kreikkalaiskärjellä on kuitenkin takana vaisu kausi, sillä Celticin sarjaotteluissa osumia syntyi vain seitsemän kappaletta. West Bromwichissa Samaras taistelee peliajasta edellä mainitun kolmikon kanssa.