West Bromwich Albion on lainannut Porton Silvestre Varelan koko kauden kestävällä sopimuksella. 29-vuotiaasta Portugalin maajoukkueesta tutusta laiturista tulee Baggiesien kymmenes kesähankinta.

– Silvestreltä löytyy kokemusta sekä Portosta että Portugalin maajoukkueesta. Varela on vahva ja nopea, minkä lisäksi hän on hyvä luomaan muille tilanteita. Varela on mahtava vahvistus ryhmäämme, Baggies-manageri Alan Irvine kommentoi seuran omilla verkkosivuilla.

Varela on pelannut tähän päivään mennessä 115 ottelua Porton avauskokoonpanossa. Maaleja laituri on tehnyt 30 kappaletta.

Maajoukkuetasolla Varelan tililtä löytyy 26 ottelua Portugalin paidassa. Kokenut pelaaja oli kotimaansa mukana myös Brasilian MM-turnauksessa ja onnistui Yhdysvaltoja vastaan maalinteossa.

Toimittajan sana

Varela on monipuolinen vahvistus West Bromwichin hyökkäyspäähän, sillä 29-vuotias portugalilainen pystyy pelaamaan molempia laitoja. Myös arvokisakokemuksesta ja Mestarien liiga -peleistä on hyötyä Valioliigaan sopeutumisessa. Baggiesien kokoonpanossa Varela sijoitetaan todennäköisesti oikealle laidalle, mistä ennestään löytyy vain Graham Dorrans.