Sami Hyypiän manageroima Brighton on vahvistanut hyökkäystään Getafen Adrián Colungalla. 29-vuotias läpäisi lauantai-iltana seuran lääkärintarkastuksen ja teki kahden vuoden sopimuksen Seagullsien kanssa.

– Adrían on taitava ja tekninen pelaaja. Colunga on hyvä pallon kanssa ja hän on kyvykäs luomaan muille tilanteita ja tekemään maaleja. Colungalta löytyy myös kokemusta Espanjan korkeimmalta sarjatasolta, ja hän tulee vahvistamaan hyökkäysvaihtoehtojamme, Hyypiä kommentoi Sky Sportsille uutta hankintaansa.

Colunga edusti Getafea neljän vuoden ajan. Espanjalaishyökkääjä viimeisteli 17 maalia 82 pelaamassaan sarjaottelussa.

Toimittajan sana

Runsaasti kokemusta La Ligasta omaava Colunga on loistovahvistus mihin tahansa Mestaruussarjan joukkueeseen. Hyvään tahtiin maaleja edellisessä joukkueissaan tehnyt espanjalaishyökkääjä saattaa olla ratkaisu Brightonia ensimmäisissä otteluissa vaivanneisiin viimeistelyongelmiin. Colungalle on todennäköisesti tiedossa suora avauskokoonpanon paikka Hyypiän ryhmityksessä.