Stevan Jovetic sai Manchester Cityn managerilta Manuel Pellegriniltä vain kehuja, Montenegrolaisen kahden maalin siivitettyä sinipaidat 3-1-voittoon Liverpoolista. 24-vuotias vuosi sitten kesällä Fiorentinasta Etihadille saapunut hyökkääjä kärsi ensimmäisellä Valioliiga-kaudellaan loukkaantumisista, eikä päässyt sen vuoksi murtautumaan Citizensien avauskokoonpanoon.

– Jovetic oli viime kaudella todella epäonninen loukkaantumisten kanssa. Kaksi tai kolme peliä putkeen tuotti jo hänelle suuria vaikeuksia. Ostimme Joveticin, koska tiedämme hänen olevan hyvä pelaaja. Hän pelasi mainion harjoituskauden, ja olen onnellinen hänen puolestaan. Jovetic ansaitsee tämän kaiken, Pellegrini kertoi Sky Sportsille.

Jovetic pelasi viime kaudella loukkaantumisten vuoksi vain 13 ottelua Cityn riveissä. Näistä otteluista vain kahdessa montenegrolainen selvisi joukkueensa avaukseen. Ero kauteen 2012/2013 oli merkittävä, sillä tuolloin Jovetic pelasi 31 sarjaottelua Fiorentiinan paidassa ja teki 13 maalia.

Toimittajan sana

Jovetic on alkanut lunastamaan niitä odotuksia, mitä montenegrolaiselta vuosi sitten vaadittiin. Hyökkääjän edellistä kautta vaivasivat pitkät loukkaantumisjaksot, mitkä vaikeuttivat hänen sopeutumistaan uuteen seuraansa. Eilinen peli kuitenkin näytti, että vaikeudet ovat nyt takana ja Jovetic on varteenotettava vaihtoehto Cityn avauksen hyökkääjäksi.