Liverpoolin Daniel Agger palaa kotimaahansa. 29-vuotias tanskalaispuolustaja siirtyy takaisin kasvattajaseuransa Brondbyn riveihin. Liverpool ei paljastanut Aggerin siirtokorvausta.

– Liverpool on ollut suuressa osassa elämääni ja perheeni on elänyt täällä niin kauan, että lähtö on vaikea. Mahdollisuus palata Brondbyyn tässä vaiheessa uraani tuntui oikealta päätökseltä. En olisi siirtynyt minnekään muualle ja tekoni aiemmilla kausilla todistavat sen.

– Olen torjunut useita Valioliigan ja Euroopan seurojen tarjouksia. Seura itsessään on todella erityinen ja tulen olemaan Liverpoolin kannattaja koko loppuikäni.

Agger aloitti ammattilaisuransa kaudella 2004-2005 juuri Bronbyn paidassa. Puolustaja edusti tanskalaisseuraa puolentoista kauden ajan, ennen tammikuun 2006 siirtoaan Liverpooliin.

Lähes yhdeksän Reds-vuoden aikana Agger pelasi 232 ottelua punaisissa väreissä ja teki 14 maalia. Tanskalaisen ainoaksi pokaaliksi Liverpoolissa jäi vuoden 2012 Liigacup-voitto.

Lähde: Liverpoolin verkkosivut

Toimittajan sana

Agger palasi kotimaahansa, koska tanskalainen ei halunnut missään nimessä pettää Liverpoolia siirtymällä toiseen huippuseuraan. Agger menetti viime kaudella avauspaikkansa joukkueessa loukkaantumistensa vuoksi ja jäi nokkimisjärjestyksessä Martin Skrtelin ja Mamadou Sakhon taakse. Tulevalla kaudella seuraan saapui vielä Dejan Lovren, joten tanskalaiselle ei jäänyt yksinkertaisesti enää tilaa.