Kokenut hyökkääjä Andrew Johnson tekee paluun Crystal Palacen paitaan. 33-vuotias englantilainen liittyy Eaglesiin ilmaisella siirrolla, Queens Park Rangersin vapautettua hänet sopimuksestaan.

Johnsonin sopimus Palacen kanssa kestää tammikuuhun. Hyökkääjän työtehtäviin kuuluu myös joidenkin seuran akatemian pelaajien valmentaminen.

– On hienoa palata rakastamaani seuraan. Haluan kiittää pomoa ja puheenjohtajaa tästä mahdollisuudesta ja odotan päästä auttamaan Palacea jatkamaan menestystään. Minulle on annettu myös mahdollisuus auttaa nuorisoa valmentajana, Johnson kertoi antamassaan lausunnossa.

Johnson pelasi edellisen kerran Palacessa vuosien 2002-2006 välisenä aikana. Hyökkääjä teki 85 maalia 160 Eaglesin riveissä pelaamassaan ottelussa. Johnson on edustanut urallaan QPR:n ja Palacen lisäksi myös Evertonia, Birminghamia ja Fulhamia.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Kokenut Johnson ei ole enää samassa vedossa kuin parhaina vuosinaan, mutta seuraikonina miehen paluu otetaan avosylin vastaan. Englantilaishyökkääjä tuo vakautta Palacen nuoreen ryhmään ja kykenee toimimaan muutoksia kokeneen joukkueen motivaattorina.

Johnson ei saavu myöskään pelkästään pelaajaksi vaan konkarille on tiedossa myös valmennustyötä junioriakatemian parissa ja mikäs sen hienompaa nuorisolle kuin kehittyä seuran entisen maalitykin suojissa.