Newcastlen Jack Colback on palannut maajoukkuekomennukseltaan Tynesidelle epäonnistuttuaan toipumaan pohjevammastaan. Loukkaantuminen piti 24-vuotiaan keskikenttäpelaajan sivussa Englannin keskiviikon maaottelusta Norjaa vastaan. The Three Lions voitti Wembleyllä pelatun kamppailun lukemin 1-0.

Ensimmäistä kertaa maajoukkueeseen valitun Colbackin odotettiin jäävän Englannin joukkueeseen maanantain EM-karsinta -ottelua varten, missä Englanti kohtaa vieraissa Sveitsin. Three Lions -manageri Roy Hodgson kuitenkin vahvisti, että keskikenttäpelaaja on palannut Newcastleen saamaan hoitoa seuran huoltojoukoilta.

– Colbackin oli jätettävä meidät. Hän sai ikävän tällin pohkeeseensa. Toivoimme hänen pystyvän harjoittelemaan kanssamme, mutta Colback ei pystynyt siihen. Oli siis parempi palauttaa hänet Newcastleen.

Lähde: Newcastlen verkkosivut

Toimittajan sana

Colbackin loukkaantuminen on Newcastlen pelaajalle ikävä juttu. Nyt erinomaisia otteita Magpiesien pohjalla esittäneen keskikenttäpelaajan mahdollinen maajoukkuedebyytti jäi saamatta. Toivon mukaan Colback toipuu vammastaan nopeasti ja pystyy pelaamaan Newcastlen seuraavassa ottelussa.