Arsenalin Yaya Sanogo palaa halusta avata maalitilinsä. 21-vuotias ranskalaishyökkääjä on saanut kritiikkiä viimeistelyongelmistaan. Viime kesänä Arsenaliin Auxerresta saapunut Sanogo ei ole onnistunut 17 pelaamassaan ottelussa kertaakaan maalinteossa.

– Minulla on ollut vaikeuksia sopeutua tähän sarjaan. Oli itseluottamuksen puutetta ja hieman paineitakin. 21-vuotiaana pelaaminen Arsenalin piikkipaikalla ei ole helppoa, Gunners-kärki kertoi L’Equipelle.

Sanogon mielestä puolen vuoden aikana ranskalaisen pelissä on tapahtunut myös paljon kehitystä.

– Olen kehittynyt jokaisella osa-alueella. Kun harjoittelet joka päivä hyvien pelaajien kanssa, kehitystä tapahtuu. Kokemuksen saamiseen auttavat kohtaamiset suurseurojen kanssa.

Sanogo myös lupaa maalihanojensa aukeavan ennemmin tai myöhemmin.

– Heti tehtyäni ensimmäisen maalini kaikki tulee olemaan kunnossa. Se tapahtuu ennemmin tai myöhemmin. Jos, kritisointi jatkuu se on heidän ongelmansa. Olen silti edelleen täällä.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Sanogon kommenteista huokuu itseluottamus päättää pitkään kestänyt kuiva kausi. Kauden ensimmäisissä otteluissakin siihen on siunaantunut mahdollisuuksia, joita ranskalainen ei ole vain onnistunut käyttämään hyväksi. Jatkossa onnistumisia tarvitaan, mikäli Sanogo meinaa kilpailla Danny Welbeckin kanssa avauspaikasta.