Manchester United on saanut hyviä uutisia sairastuvalta. Laitapuolustaja Rafael saattaa olla pelikuntoinen sunnuntain kotiottelussa Queens Park Rangersia vastaan. 24-vuotias brassi ei ole vielä pelannut tällä kaudella otteluakaan loukkaannuttuaan Red Devilsien harjoituskaudella.

Rafaelin lisäksi myös Ander Herrera ja Luke Shaw ovat toipuneet vammoistaan. Kesällä Southamptonista Unitediin saapunut Shaw ei ole toistaiseksi vielä debytoinut uuden seuransa paidassa, saatuaan lonkkavamman joukkueen Yhdysvaltain kiertueella. Ilman takaiskuja 19-vuotiaan englantilaispuolustajan pitäisi olla sunnuntaina pelikunnossa.

Sen sijaan lonkkaongelmista kärsivän Phil Jonesin pelaaminen QPR:ää vastaan on epävarmaa. 22-vuotias toppari loukkasi itsensä Englannin eilisessä EM-karsintaottelussa.

Lähde: The Guardian

Toimittajan sana

Rafaelin ja Shaw’n paluun myötä Unitedin puolustus on jälleen kasassa. Joukkueella on ollut tähän mennessä vaikeuksia sopeutua kolmen topparin puolustuslinjaan, joten laitapuolustajien toipuminen pelikuntoon avaa mahdollisuuden pelata taas neljällä puolustajalla.

Phil Jonesin loukkaantuminen on Unitedille valitettava uutinen, sillä englantilaispelaaja oli edellisessä Burnley-ottelussa joukkueensa varmaotteisin puolustaja. Hyvä uutinen punapaidoille on se, että Jonesin tilalle saadaan laadukas paikkaaja. Työlupansa saanut viime kuun hankinta Marcos Rojo on valmis tekemään ensiesiintymisensä Ärriä vastaan.