Hullin omistaja Assem Allam on vahvistanut luopuvansa seuran omistusoikeuksista. Egyptiläisliikemies laittoi Tigersin myyntiin Englannin jalkapalloliiton kieltäydyttyä antamasta hänelle lupaa vaihtaa seuran nimeä. Allamin mukaan seura on ollut myynnissä jo viiden kuukauden ajan.

Allam osti Hullin vuonna 2010, jolloin seura oli heikossa taloudellisessa jamassa. Egyptiläinen on nostanut varoillaan Tigersin tasoa, joka huipentui viime vuonna nousulla Valioliigaan.

– Ilmoitimme aiemmin tänä vuonna myyvämme seuran, jos emme saa lupaa muuttaa Hullin nimeä. FA:n päätöksen tultua huhtikuun alussa laitoin seuran myyntiin heti seuraavana päivänä. Olemme valittaneet liiton pääöksestä urheilun välituomioistuimelle. Pysymme seurassa niin kauan, kun valitukseemme vastataan tai ostaja löytyy, Allam kommentoi Sky Sportsille.

Allam ei ole paljastanut Hullin myyntihintaa.

Toimittajan sana

Allamin mahdollinen lähtö saattaa hidastaa Hullin kasvua seurana. Tigers teki esimerkiksi tämän siirtoikkunan aikana Abel Hernándezin ja Mohamed Diamé’n kaltaisia hankintoja. Jos uusi omistaja ei ole yhtä varakas, saattaa tulevaisuudessa olla tyytyminen vaatimattomampiin vahvistuksiin.