Partizan on pyytänyt anteeksi juutalaisvastaisesta bannerista, mitä heidän kannattajansa näyttivät torstain Eurooppa-liigan ottelussa Tottenhamia vastaan. Belgradilaisseuran mielestä kannattajien käytös oli järjetöntä. Useat katsojat levittivät kylttiä avauspelin aikana.

Partizan aikoo ottaa nyt pesäeroa tiettyihin kannattajiinsa, koska heidän toimintansa tekevät Serbian yrityksistä kytkeä pois rotuerottelu hyödyttömiä. Uefa on vahvistanut avanneensa kurinpitokäsittelyn Partizania vastaan.

– Kurinpitokäsittely Partizania vastaan on avattu kannattajien rasistisen käytöksen, kentälle tunkeutumisen sekä ilotulitteiden ja laserkynän käytön vuoksi.

– Uefan etiikan ja moraalin kurinpitolautakunta antaa tuomion tapauksesta lokakuun kolmantena päivänä.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Partizanin anteeksipyyntö ei poista sitä ongelmaa, että rasismi on vakava ongelma heidän kannattajiensa keskuudessa. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun belgradilaisseuran kannattajat törttöilevät, sillä vuonna 2007 Partizan poistettiin heidän mellakoinnin vuoksi Uefa Cupista. Voi olla, että belgradilaisseura joutuu pelaamaan seuraavan Eurooppa-liigan kotiottelunsa tyhjälle katsomolle.