Swansea on pidentänyt laiturinsa Wayne Routledgen jatkosopimusta vuodella. Uusi sopimus pitää 29-vuotiaan englantilaisen walesilaisseurassa kesään 2018 saakka.

– Routledge ansaitsee jatkosopimuksen, koska hän on ollut minun aikanani tasaisin suorittajamme. Hänen aikansa ennen tänne tuloa oli värikästä, mutta nyt Wayne on löytänyt kodin. Routledge on myöntänyt kapinoineensa nuorempana, mutta uskon sen johtuneen vain siitä, ettei hän pystynyt käyttämään omia vahvuuksiaan, Swansea-manageri Garry Monk kommentoi Routledgen jatkosopimusta.

Routledge saapui Swanseaan 2011 Newcastlesta. Laituri on pelannut yli 100 ottelua Swansien riveissä.

Swansean lisäksi Routledge on edustanut urallaan Tottenhamia, Queens Park Rangersia, Aston Villaa ja Newcastlea. Englantilaispelaaja on viettänyt myös aikaa lainalla Fulhamin, Cardiffin ja Portsmouthin paidassa.

Kuluvalla kaudella Routledge on pelannut viisi ottelua Swansean avauksessa ja tehnyt yhden maalin.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Routledge on kuulunut alkukaudesta Swansean runkopelaajiin, joten jatkosopimus ei yllätä. Englantilaispelaaja on ajanut sisään hanakasti laidalta ja ruokkinut keskityksillä Wilfried Bonya. Sopimuksen päätyttyä Routledge on 33-vuotias, joten laituri pääsee pelaamaan parhaat vuotensa Swanseassa.