Eurooppa-liigassa Everton joutui tyytymään toisessa ottelussaan pisteeseen, kun joukkue matkusti Venäjälle Kuban Krasnodarin vieraaksi. Krasnodar hallitsi ensimmäisen puoliajan tapahtumia ja isäntien avausmaali syntyi 42. peliminuutilla. Brassikärki Ari ohitti Evertonin puolustuksen ja tälläsi pallon voimalla Tim Howardin taakse.

Toffees tuli tasoihin kahdeksan minuuttia ennen päätösvihellystä. Leighton Baines keskitti, ja Samuel Eto’o ohjasi englantilaisen syötön jalallaan Kubanin verkkoon. Evertonille siis piste lukemin 1-1.

Toimittajan sana

Tasapeli Kubania vastaan ei ole heikko tulos, sillä vieraspeli Venäjällä oli jo ennalta arvioitu vaikeaksi. Kävi Wolfsburgin ja Lillen välisessä ottelussa miten tahansa Everton tulee olemaan vähintään lohkossa toisena voitettuaan avauspelissään Wolfsburgin.

Seuraavaksi on edessä vieraspeli Kubanin kanssa myös tasapelin pelannutta Lilleä vastaan. Voitto tästä kamppailussa veisi Evertonin lähelle jatkopaikkaa.