Englannin EM-karsinnat jatkuivat voitokkaasti San Marinon jäätyä Wembleyllä täysin jyrän alle. The Three Lions avasi maalihanansa 25. minuutilla. James Milner keskitti, ja Phil Jagielka puski pallon voimalla vierailijoiden verkkoon. Ensimmäisen puoliskon lisäajalla Wayne Rooney täräytti rangaistuspotkusta 2-0-osuman.

Toisen puoliajan alussa oli Danny Welbeckin vuoro onnistua. Arsenal-hyökkääjä nappasi seurakaverinsa Alex Oxlade-Chamberlainin syötön, ja sijoitti pallon vastaantulleen Aldo Simoncinin taakse. Oxlade-Chamberlain toimi arkkitehtina myös 72. minuutilla syntyneessä 4-0-maalissa. Tällä kertaa laituri tarjoilusta sai nauttia Andros Townsend, joka upotti upean kaukolaukauksensa San Marinon maaliverkkoon.

Kuusi minuuttia myöhemmin Englanti osui vielä kerran, kun Rooneyn laukaus kimposi Alessandro Della Vallen pään kautta Simoncinin taakse. Osuma merkittiin Della Vallen omaksi maaliksi. Englannille siis pisteet lukemin 5-0.

Toimittajan sana

Englannin ja San Marinon tasoero on niin suuri, että toisenlaista tulosta tuskin pystyi odottamaan. Three Lions hallitsi peliä, teki viisi maalia ja sai täydet pisteet. Muuta ei voinut vaatia.

Kahden kierroksen jälkeen Englannilla on kasassa kuusi pistettä ja joukkue johtaa paremman maalieron turvin Liettuaa. Seuraavaksi vastaan asettuu sunnuntaina vieraissa Viro, joka Three Lionsin pitäisi hoitaa rutiinilla.