Roy Hodgson odottaa sunnuntain Viro-ottelusta huomattavasti vaikeampaa koitosta, mitä eilinen peli San Marinoa vastaan oli. Englanti otti eilen murskaavin 5-0-lukemin EM-karsintojen toisen voittonsa.

Viro on maailmanlistalla tällä hetkellä vasta sijalla 92. Hodgson kuitenkin tietää, että moni joukkueen pelaajista pelaa Euroopan korkeimmissa sarjoissa ja tekee selväksi ettei Englanti aio lähteä otteluun kevyellä jalalla. Viro oli lähellä selviytyä vuoden 2012 EM-turnaukseen, mutta hävisi jatkokarsinnoissa Irlannille.

– En laittaisi Viroa samaan luokkaan San Marinon kanssa. He voivat yllättää ihmisiä, jotka eivät ole nähneet heidän pelaavan. Viro pelaa skandinaavisella tavalla, ja kaikkihan tietävät miten hyviä ruotsalaiset, tanskalaiset ja norjalaiset ovat järjestelmällisyydessään olleet. Olen kuitenkin luottavainen, että selvitämme tämän testin, Hodgson kommentoi Sky Sportsille.

Toimittajan sana

Viron maajoukkueen pelaajamateriaali koostuu pääosin paikallisesta sarjan pelaajista. Veikkausliigan seuraajille tuttu nimi on varmasti Kups-hyökkääjä Ats Purje. Englannin ryhmään verrattuna joukkueen taso ei ole kuitenkaan päätä huimaava, joten Three Lionsin pitäisi hoitaa ottelusta voitto rutiiniesityksellä.