Ehdokkaat syyskuun pelaajaksi ja manageriksi on valittu. Kuukauden valmentajaksi ovat ehdolla Southamptonin Ronald Koeman, Crystal Palacen Neil Warnock, Leicesterin Nigel Pearson ja Chelsean José Mourinho.

Koemanin luotsaama Saints voitti kuukauden kaikki kolme otteluaan (Swansean, Queens Park Rangersin ja Newcastlen). Pearsonin Leicester voitti syyskuun aikana Stoken ja Manchester Unitedin, mutta hävisi Palacelle.

Mourinhon valmentaman Chelsean ainoa pistemenetys puolestaan tuli tasapelissä Manchester Cityä vastaan. Warnockin Palace kaatoi kuukauden aikana Evertonin ja Leicesterin, mutta pelasi tasan nousijaseura Burnleyn kanssa.

Syyskuun pelaajaksi ovat puolestaan ehdolla Southampton-kaksikko Graziano Pellèn ja Morgan Schneiderlinin lisäksi Manchester Unitedin Ángel di María, Leicesterin Leonardo Ulloa, Palace-kapteeni Mile Jedinak ja West Hamin Diafra Sakho.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Koemanin valinta kuukauden valmentajaksi pitäisi olla selvä, sillä Southampton voitti ainoana joukkueena kaikki kolme otteluansa. Kuukauden pelaajan valinnassa käydään tiukempi taisto, ja voittajaa on vaikea ennustaa. Saintsin hyvän jakson myötä palkinnon pokaa itselleen kuitenkin todennäköisesti Pellè tai Schneiderlin.