Chelsean taival Mestarien liigassa sai jatkoa murskavoitolla, kun Stamford Bridgelle saapui vieraaksi turnauksen ensikertalainen Maribor. Blues hallitsi pelitapahtumia isännän elkein ja takoi taululle muikeat 6-0-lukemat. Ottelussa nähtiin jopa kolme rangaistuspotkua.

Chelsea hallitsi ottelua ensimmäisiltä minuuteilta lähtien ja löi alkutahdit 13. peliminuutilla. Willian tarjoili syötön vierelleen Loic Rémylle, joka tälläsi isännät 1-0-johtoon. Hetkeä myöhemmin Rémyn peli päättyi loukkaantumiseen ja tilalle vaihdettiin kokenut Didier Drogba, 24. minuutilla norsuluurannikolaishyökkääjä tälläsikin jo pallon rangaistuspotkusta Mariborin verkkoon. Pallo vietiin pilkulle vierailijoiden käsivirheestä.

Viisi minuuttia Drogban maalista oli John Terryn vuoro onnistua. Kokenut Blues-toppari liukui pallon Cesc Fàbregasin tarkasta syötöstä Jasmin Handanovicin taakse.

Chelsean tahti ei laantunut myöskään toisella puoliajalla. 54. minuutin kohdalla Mitja Viler ohjasi Eden Hazardin syötön omaan maaliin, ja lukemat olivat 4-0 sinipaitojen eduksi. Kymmenen minuuttia myöhemmin Maribor sai tilaisuuden kaventaa rangaistuspotkusta, mutta Petr Cech pysäytti venytyksellään Agim Ibraimin yrityksen.

Vajaa varttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Chelsea kasvatti lisää johtoaan, Hazardin osuttua rangaistuspotkusta. 90. minuutilla belgialaislaituri laukoi pallon toistamiseen verkkoon ja naulasi loppulukemiksi 6-0 Chelsean eduksi.

Toimittajan sana

Piskuisella Mariborilla ei ollut yksinkertaisesti mitään jakoa Chelsean tasoista seuraa vastaan. Blues ratkaisi ottelun heti kättelyssä eikä rasittanut liikaa pelaajiaan, ennen sunnuntain tärkeää vierailua Old Traffordille. Murskaavat 6-0-lukemat kertovat kaiken joukkueiden välisestä tasoerosta.

Kolmen kierroksen jälkeen Chelsea on tukevasti kiinni lohkon ykköspaikassa. Bluesilla on kolmen kierroksen jälkeen seitsemän pistettä kasassa ja etumatkaa toisena olevaan Schalkeen on kahden pisteen verran. Tästä on hyvä jatkaa seuraaville kierroksille.