Liverpool-manageri Brendan Rodgers aikoo käsitellä Mario Balotellin paidan vaihtamisen puoliajalla Real Madridin Pepen kanssa. 24-vuotias italialaishyökkääjä nähtiin puoliajalla ennen kulkutunneliin menoa tekemässä vaihtoa portugalilaispuolustajan kanssa.

Balotelli vaihdettiin puoliajalla pois kentältä median kuvamateriaalin tultua julki. Rodgers varoitti, ettei aio jättää asiaa tähän.

– Kuulin silloin ensimmäistä kertaa siitä, enkä pitänyt. Tällaista ei pitäisi tapahtua täällä. Yksi pelaaja meillä teki saman viime kaudella, ja puutuin silloin siihen. Olen valmis tekemään saman uudelleen, Rodgers kommentoi Sky Sportsille.

Balotellin alku Liverpoolissa on ollut vaikea. Hyökkääjä on onnistunut kaikissa kilpailuissa vain kerran maalinteossa.

Toimittajan sana

Tällaiset tempaukset vain hankaloittavat Balotellin totuttautumista Liverpooliin. Paidan vaihtaminen vastustajan kanssa tappioasemassa voidaan todeta luovuttamisena. On hyvinkin mahdollista, että paidanvaihto toimi osasyynä Balotellin vaihtamiseen. Rodgersin itsensä mukaan Lallana otettiin kentälle taktisista syistä.