Fulhamin Jesse Joronen siirtyi viikko sitten kuukaudeksi lainalle kakkosliigaan Accrintonin paitaan. Peliaikaa pienemmässä seurassa on irronnut, sillä 21-vuotias suomalaisvahti on avannut jo kolmessa ottelussa ja torjunut yhden voiton.

Perjantaina Jorosella on mahdollisuus pelata paikallisottelussa Morecambea vastaan. Suomalaisvahti kommentoi tuntemuksiaan Accringtonin omilla verkkosivuilla.

– Kuulin vasta nyt, kuinka suuri ottelu tämä on ja uskon, että meillä tulee olemaan paljon yleisöä kannustamassa. Suuri yleisömäärä tekee otteluista minulle mielenkiintoisempia.

Joronen pelasi alkukaudesta neljä ottelua Mestaruussarjassa Fulhamin paidassa. Pudotus kaksi sarjaa alaspäin ei ole haitannut suomalaisvahtia. Joronen on ehtinyt käydä jo vierasreissulla Stevenagessa ja Newportissa

– Stadionit täällä ovat edelleen parempia, mitä kotimaassani. Nautin siitä, että pääseen pelaamaan näissä paikoissa.

Toimittajan sana

Kuukauden laina tekee hyvää Jorosen uralle. Suomalaisvahti saa paljon peliaikaa,ja arvokasta kokemusta ulkomaan sarjoista. Jorosen kommenteista myös huomaa, että mies nauttii alemmankin sarjatason otteluista. Jospa tästä lähtisi taas ura uuteen nousuun.