Maanantai-illassa kohtasivat tänään kaksi häntäpään joukkuetta Sunderlandin napattua vierasvoiton Selhurst Parkilta. Pisteet matkasivat Stadium of Lightille 1-3-lukemin. Black Catsien voittoa varjosti Patrick van Aanholtin loukkaantuminen.

Sunderland hallitsi ensimmäisen puoliajan tapahtumia ja avasi maalihanat 31. peliminuutilla. Van Aanholt keskitti, ja Steven Fletcher puski pallon Palace-maalin vasempaan nurkkaan. Eagles tasoitti toisen puoliajan alkupuolella, kun vierailijoiden puolustajista Wes Brown ohjasi huolimattomuuttaan Yannick Bolasien syöttöyrityksen omaan maaliin.

Tasalukemat säilyivät lähes viimeiselle kymmenminuuttiselle saakka. 79 minuutin täyttyessä William Buckley löysi boksin takaa Jordi Gómezin, jonka tarkka laukaus upposi oikeaan alanurkkaan. Palacen tilanne vaikeutui hieman myöhemmin kapteeni Mile Jedinakin jouduttua ulos kentältä toisen varoituksensa seurauksena.

Viimeisen niitin ottelulle iski lisäajan viimeisellä minuutillla toistamiseen Fletcher. Skolantilaiskärki sai hyvän syötön vasemmalta Liam Bridcuttilta, jonka jälkeen hänellä oli helppo työ sijoittaa pallo pussiin. Sunderlandille täydet pisteet lukemin 1-3.

Kauden ensimmäinen vierasvoitto nosti Sunderlandin sarjataulukossa sijalle 15. Eroa putoamisviivaan on kaksi pistettä.