Chelsea matkustaa Mestarien liigassa Sloveniaan. Stamford Bridgellä Maribor jäi täysin jyrän alle. Onko jälki yhtä murskaavaa vieraskentällä?

Poissaolot

Maribor

Ales Mejac (loukkaantuminen)

Chelsea

Loic Rémy (loukkaantuminen)
Diego Costa (loukkaantuminen,mahdollisesti pelikunnossa)

Edelliset ottelut

Maribor

Maribor-Domzale 0-1 (Slovenian pääsarja)
Maribor-Radomlje 1-0 (Slovenian Cup)
Zavrc-Maribor 0-1 (Slovenian pääsarja)

Chelsea

Chelsea-QPR 2-1 (Valioliiga)
Shrewsbury-Chelsea 1-2 (Liigacup)
Manchester United-Chelsea 1-1 (Valioliiga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Chelsea-Maribor 6-0 (21.10.2014, Mestarien liiga)

Arvio

Chelsea dominoi kaksi viikkoa sitten Mariboria täysin Stamford Bridgellä. Blues oli kaikin puolin Slovenialaisseuraa vahvempi ja takoi murskaavat 6-0-lukemat taululle. Ensimmäisessä kohtaamisessa joukkueiden materiaalierot olivat selkeitä.

Chelsean meno Valioliigassa on ollut todella vakuuttavaa. Blues johtaa kymmenen kierroksen jälkeen sarjaa neljän pisteen erolla Southamptoniin. Tappioita joukkueella ei ole ainuttakaan. Mestarien liigassa Bluesin ainoa pistemenetys tuli avauskierroksella Schalkea vastaan. Maaliero Chelsealla on murskaava 10-1.

Didier Drogba pelaa todennäköisesti tänään joukkueen vajavaisen hyökkäyskaluston vuoksi Chelsean avauksessa. Loic Rémy on edelleen sivussa, ja loukkaantumisista kärsinyt Diego Costa saa todennäköisesti tänään lepovuoron.

Mariborin otteet kotimaansa sarjassa eivät ole olleet viime aikoina parhaimpia mahdollisia. Viimeisestä viidestä ottelustaan joukkue on voittanut vain kaksi. Sarjataulukossa Maribor on vasta kolmantena. Mestarien liigassa slovenialaisseuralla on tähän mennessä kaksi pistettä kasassa joukkueen venyttyä tasapeliin sekä Schalkea että Sporting Lissabonia vastaan.

Chelsea on Sloveniassakin selvä suosikki. Bluesin materiaali on niin laaja, että kakkosmiehistölläkin pelatessa joukkueesta löytyy enemmän laatua, kuin Mariborin avauksesta. Lisäksi Bluesin esitys Stamford Bridgellä oli niin ylivoimainen, että joukkue ottanee vieraskentälläkin tuntuvan voiton.

Chelsea voittaa 0-3.