Tottenhamin taival Eurooppa-liigassa jatkui vieraspelillä Asteras Tripolisia vastaan. Tällä kertaa White Hart Lanella nähtyihin murskalukemiin ei päästy Spursin tyydyttyä niukkaan voittoon. Michel Vorm torjui pelikieltoa kärsineen Hugo Lloris’n tilalla tolppien välissä.

Spurs pelasi vahvan ensimmäisen puoliajan. Avausmaalin lontoolaiset saivat 36. minuutilla Andros Townsendin osuttua rangaistuspotkusta. Hetkeä myöhemmin Englantilaislaituri toimi arkkitehtina seuraavassa maalissa. Vasemmalta laidalta noussut Townsend haki keskityksellään Harry Kanen, joka puski pallon Asteras-maalin oikeaan nurkkaan.

Spurs joutui vielä vajaalle varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Federico Fazion saatua ulosajon revittyään vastustajansa kumoon rangaistusalueen sisällä. Asterasille tuomittiin tilanteesta rangaistuspotku. Jeronimo Barralles käytti tilaisuuden hyväkseen ja sijoitti pallon keskelle Spurs-maalia. Kavennus oli laiha lohtu Tottenhamin vietyä pisteet lukemin 1-2.

Lohkon toisessa ottelussa Besiktas kukisti tiukan taistelun jälkeen Partizanin. Turkkilaisseuran sankariksi nousi molemmat maalit viimeistellyt Demba Ba. Vierailijoiden ainokaisesta vastasi Sasa Markovic.

Tottenham johtaa neljän kierroksen jälkeen Lohko C:tä tasapisteissä (8) Besiktasin kanssa. Kolmantena olevalla Asterasilla on neljä pistettä vähemmän. Partizanilla on tähän mennessä vain yksi piste kasassa.