Liverpool-manageri Brendan Rodgers oli tyytyväinen pelaajiensa asenteeseen eilisessä Mestarien liigan ottelussa Ludogoretsia vastaan. Liverpool nousi pelissä maalin takaa 2-1-johtoon, mutta joutui tyytymään lopulta tasapeliin bulgarialaisten tasoitettua viimeisillä minuuteilla. Vaikka Reds ei voittanut, peliesitys miellytti silti Rodgersia.

– Joukkue näytti tänään todellisen luonteensa. Maalin takaa nousemiseen tarvitaan yhtenäinen joukkue ja mielestäni miedän oikea asenne tuli tänään kunnolla esiin, Rodgers kommentoi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

– Olemme tottakai pettyneitä lopussa päästettyyn maaliin, mutta sillä ei ole merkitystä. Meidän täytyy voittaa jokatapauksessa Basel.

Liverpool isännöi kahden viikon päästä Baselia Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella. Ottelun voittaja selviää pudotuspeleihin. Baselille riittää myös tasapeli.

– Parhailla kilpailijoilla on myös vahva henkinen asenne. Me emme ole kilpailleet tarpeeksi kovaa otteluissa, jotka hävisimme. Tämän päivän ottelu oli hyvä alku meille. Nyt sama ilme täytyy viedä vain Valioliigaan..