Tottenham kiilasi Eurooppa-liigassa C-lohkon kärkeen. Jatkomahdollisuutensa jo aikaisemmin menettänyt Partizan jäi White Hart Lanella maaleitta Spursin vietyä pisteet 1-0-lukemin.

Ottelun ainoan maalin viimeisteli 49. peliminuutilla Benjamin Stambouli. Stambouli sai Roberto Soldadon tolppalaukauksesta pallon suoraan jalkaansa, minkä jälkeen ranskalalaisella oli helppo työ iskeä peliväline tyhjään maaliin.

Ensimmäisellä puoliskolla nähtiin myös erikoinen välikohtaus kolmen kannattajan juostua katsomosta eri aikoihin kentälle. Yksi yritti ottaa selfie-kuvia pelaajien kanssa. Toiselta Soldado repi paidan päältä ja kolmas joutui Spurs-pelaaja Moussa Démbéle’n taklaamaksi. Ottelua päästiin jatkamaan pienen tauon jälkeen.

Lohkon toisessa ottelussa Besiktas jäi tasapeliin 2-2-tasapeliin Astran vieraana. Turkkilaisseura menetti samalla lohkon ykköspaikan Spursille. Molemmat joukkueet ovat illan aikana saatujen pisteiden myötä varmasti jatkossa.

B-lohkossa HJK otti toisen perättäisen voittonsa dramaattisten vaiheiden jälkeen Kööpenhaminasta ja piti jatkohaaveensa elossa. Helpottavaa 2-1-osumaa saatiin odottaa lisäajan viimeiselle minuutille saakka kunnes Macoumba Kandji puski pallon reppuun ja sai koko Sonera Stadionin repeämään liitoksistaan.

Klubin on voitettava päätöskierroksella vieraskentällä Club Brügge, jotta suomalaisseura voisi selvitä pudotuspeleihin.

Korjaus 28.11 klo 15:11 Spurs ja Besiktas eivät olleet varmistaneet jatkopaikkaansa ennen tätä kierrosta. HJK:n Kandji puski voittomaalin päällään. Tunkeilijat juoksivat kentälle eri aikaan.