Tottenhamin eilisessä ottelussa White Hart Lanella kentälle tunkeutuneet katsojat ovat osoittautuneet internetpilailijoiksi. Spursin Eurooppa-liigan peli Partizania vastaan jouduttiin keskeyttämään tapauksen vuoksi neljä minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä. Eri aikoihin kentälle juossut kolmikko uhkaa nyt uusia temppunsa tulevissa Lontoossa pelattavissa otteluissa.

TrollstationUk-niminen pilailuryhmä on julkaissut tempauksestaan videon. Videossa kolmikko näyttää, miten he onnistuivat tunkeutumaan White Hart Lanelle ja välttämään kiinnijäämisen useiden minuuttien ajan. Ryhmä vihjaa tänään Twitter-tilillään uusivansa temppunsa toisen lontoolaisseuran stadionilla.

– Kysymys kuuluu Emirates Stadium vai Stamford Bridge?

Jokaisella tunkeutujista oli päällään t-paita Bassbuds-tekstiltä. Kyseinen firma on kuulokkeiden valmistaja, joka tekee yhteistyötä Spursin ja kuuden muun englantilaisseuran kanssa.

Koko kolmikko pidätettiin poliisin kuulusteltavaksi. On epäselvää, onko pilailijoilla yhteyksiä Bassbudsiin. Lontoolaisfirma itse kieltää eilen julkaisemassaan tiedotteessa osallisuutensa tunkeutumiseen.

– Saimme tänään tiedon välikohtauksesta Tottenhamin ottelussa. Olemme pahoillamme, että peli jouduttiin keskeyttämään tämän takia. Emme suvaitse minkään urheilutapahtuman keskeyttämistä tällä tavalla.

Uefa aloittaa todennäköisesti tutkinnan tapauksesta. Tottenham saattaa saada liitolta rangaistuksen tapahtuneesta.

Lähteet: The Guardian, Sky Sports