Sunnuntain viimeisessä kamppailussa Aston Villa löi vaikean alun jälkeen Leicesterin. Villains joutui heti alussa takaa-ajoasemaan, mutta nousi lopulta ohi vieden täyden pistepotin lukemin 2-1. Voitto nosti Villan sarjataulukossa sijalle 11 kuuden pisteen päähän putoamisviivasta.

Villan alun hallinnasta huolimatta avausmaalista vastasi Leicester 13. minuutilla. Brad Guzan torjui laukauksen eteensä suoraan Leonardo Ulloalle, joka tälläsi kauden viidennen osumansa.

Villa tasoitti vain neljä minuuttia myöhemmin. Ashley Westwood keskitti vapaapotkusta, ja Ciaran Clark syöksyi päällään palloon, ja ohjasi sen Kasper Schmeichelin vartioiman maalin vasempaan nurkkaan. Tauolle mentiin 1-1-tasalukemissa.

Toinen puoliaika oli täysin Villan ja ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma syntyi 71. peliminuutilla. Christian Benteke löysi boksista Alan Huttonin, joka tälläsi vapaasta paikasta pelivälineen Schmeichelin taakse.

Leicester sai vielä viimeisellä kymmenminuuttisella ulosajon, kun Peter Konchesky liukui törkeästi Huttonin jaloille. Vajaamiehisenä Ketut eivät enää yltäneet tasoihin, joten Villa vei pisteet lukemin 2-1.