Manchester Cityn urheilutoimenjohtaja Txiki Begiristain uskoo, että Manuel Pellegrinin miehistöllä on kaikki mahdollisuudet ottaa revanssi Barcelonasta. Cityn vastustajaksi Mestarien liigan neljännesvälieriin arvottu katalonialaisseura pudotti joukkueen edellisellä kerralla samassa vaiheessa.

Begiristainin mukaan Citizensin voitot Romasta ja Bayern Münchensistä antoivat sinipaidoille uskoa selviytyä ensimmäistä kertaa Mestarien liigan puolivälieriin. Erikoista tämän vuoden turnauksessa on ollut se, että Romaa lukuunottamatta Cityn vastustajat ovat olleet täysin samoja kuin vuosi sitten. Begiristain itse edusti peliurallaan Barcelonaa.

– Tämä on uskomatonta. Eihän meidän tarvitse edes tulla Nyoniin ensi vuonna. Jokainen ottelupari on sama kuin aiemmin. Kaadettuamme Roman ja Bayernin olemme täynnä itseluottamusta.

– Joukkueemme on kehittynyt viime vuodesta ja meillä on aitoa laatua hyökkäyksessä. Kohtaaminen Barcelonan kanssa tulee olemaan tunteikas ja vaikea. Se on kuitenkin samalla mahdollisuus tavata ystäviä ja perhettä.

Barcelonan urheilutoimenjohtajan Andoni Zubizarretan mukaan näiden joukkueiden kohdatessa kaikki on mahdollista. Zubizarreta painottaa myös vastustajan olevan tuttu katalonialaisseuralle.

– Manchester Cityllä on mahtava joukkue ja hyvä valmentaja. Tiedämme kaiken heistä. Heidän pelinsä on ollut korkealla tasolla, joten ottelusarjasta voi odottaa vaikeaa. Kahden loistavan joukkueen kohdatessa mitä vain voi tapahtua.

Lähde: Cityn verkkosivut